Şehit Mednan Tuna İlkokulu

WEB https://sehitmednantunaio.meb.k12.tr
Adres : ZAFER MAH. NACİ ARI CAD. NO 58 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
VİZYON : Çağdaş, sorgulayan, empati becerisi yüksek, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olan ve bunları yaşatan, insani ve milli değerleri yüksek, insan haklarına saygılı, insan dışındaki canlılara da hoşgörü ile yaklaşabilen, sevgi meşalesinin ateşini yükselterek gelecek nesillere aktaran, sürekli öğrenmeye açık nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Bulunduğumuz yüzyıla uygun olarak teknolojik, bilimsel, akademik, sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri maksimum düzeyde icra edebilen, özgüveni yüksek, kendini ifade edebilen, dışa dönük, psikolojik sağlamlığı yüksek bireylerle çalışmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.40-14.40 ANASINIFI SABAH 08.30-12.30 ANASINIFI ÖĞLE 13.00-17.30
Servis :
Ulaşım : Alya-1 Konutları yanında, Fehmi Mutlu Ortaokulu´nun karşısındadır. Bölgeden geçen tüm minibüsler, şahsi araçlar veya yürüyüş ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Zafer Mahallesi Naci Arı Caddesi No: 58 Lüleburgaz/Kırklareli (Alya-1 Konutları yanı, Fehmi Mutlu Ortaokulu karşısı)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Lüleburgaz ilçe merkezinde faaliyet göstermektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Tenis, judo, karate,halk oyunları, atletizm.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :